Our blogs are currently only in Dutch.

Changelog: Bol.com VVB bestellingen automatisch snoozen en andere updates

Verzenden via Bol.com wordt steeds populairder onder jullie. Deze weken hebben we de meest gevraagde verbeteringen doorgevoerd.

Changelog: Bol.com VVB bestellingen automatisch snoozen

Automatisch snoozen voor VVB

Sommige bestellingen met Verzenden via Bol.com mag je pas later verzenden, bijvoorbeeld als de consument een specifieke datum heeft gekozen. Als je verschillende vervoerders gebruikt is het lastig dat met Regels precies goed in te stellen. Nu we van Bol.com doorkrijgen vanaf wanneer je mag versturen, snoozen we picklijsten automatisch tot het vroegste moment dat je ze mag versturen.

Bijvoorbeeld bestellingen die je met Budbee verstuurt, worden gesnoozed tot 12:00 uur 's middags de dag vóór je ze verstuurt. PostNL en DHL bestellingen worden om middernacht ontsnoozed op de dag dat je ze moet versturen.

Je hoeft hiervoor geen Regels in te stellen, dit gebeurt automatisch. We raden je zelfs aan om alle Regels te verwijderen die je hebt voor bestellingen die je met VVB verzend.

Zie ook de helppagina over VVB.

Producten importeren van Bol.com

Picqer importeert nu nieuwe producten van Bol.com, net zoals we bij andere webshops doen. Als je een nieuw Bol.com account koppelt importeren we al je offers als producten. Ook importeren we een product als we die op een bestelling tegenkomen maar die nog ontbreekt in Picqer.

Producten importeren instelling

Voor bestaande Bol.com-integraties staat het importeren uitgeschakeld. Als je hier gebruik van wilt maken, ga je naar de webshop-instellingen en schakel je het importeren van producten in.

Overige verbeteringen Bol.com-integratie

Mobiele app

Overal waar je voorraad kan wijzigen of verplaatsen in de mobiele app, werkt het nu hetzelfde. Je kan overal direct een locatie scannen en nieuwe locaties koppelen. Ook hebben we de snelheid van het verplaatsen van voorraad binnen ontvangsten flink verbeterd, zodat je altijd het goede aantal verplaatst, hoe snel je vingers ook zijn.

Voorraad verplaatsen met koppelen

Overige verbeteringen