Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw: Integratie met Craft Commerce

WHITE Digital Agency, één van de grootste Nederlandse partners van Craft CMS, heeft een Picqer-integratie voor Craft Commerce ontwikkeld. Na een succesvolle testfase is deze Picqer plugin nu beschikbaar. Met deze integratie kunnen webshops die met Craft Commerce werken bestellingen realtime in Picqer importeren en bestellingen makkelijker en sneller verwerken. Zo krijg je als webwinkelier meer grip op je magazijn.

Wat is Craft Commerce?

Craft Commerce is de e-commere uitbreiding voor Craft CMS. Met Craft Commerce beschik je over een e-commerce platform gebaseerd op een zeer gebruiksvriendelijk en flexibel CMS. Het gaat uit van een maatwerk storefront en is daarmee optimaal af te stemmen op het assortiment en producten die je aanbiedt. De robuuste en eenvoudige interface maakt het mogelijk om omvangrijke functionaliteiten gemakkelijk aan de voorkant naar wens in te richten.

Over WHITE Digital Agency

WHITE Digital Agency opereert als internetbureau sinds 1999 en is gevestigd in de Brainport regio Eindhoven. Als gecertificeerd Craft Enterprise Partner en Craft Commerce specialist hebben zij veel ervaring met complexe projecten op basis van dit Content Management Systeem. Met Craft Commerce onderscheiden ze zich door een gebruiksvriendelijk e-commerce platform waarbij rijke content en product management naadloos samen gaan.

Aan de slag

Koppel vandaag nog je Craft Commerce webshop met Picqer. Benieuwd naar hoe deze integratie werkt? Ga naar de Craft Commerce-integratiepagina en start met koppelen.