Our blogs are currently only in Dutch.

Ontvangst registreren in het nieuw

We hebben het ontvangen van inkoopbestellingen flink onder handen genomen. Zo kan je nu een barcodescanner gebruiken om producten binnen te boeken, opmerkingen plaatsen en je kan elk ontvangst later nog terug zien.

Barcodescanner-support

Als je een ontvangst van een inkoopbestelling boekt, kan je nu ook je barcodescanner gebruiken. Zodra je in het "Ontvangst registreren" scherm zit kan je direct beginnen met scannen, net zoals bij het verwerken van picklijsten.

Inkoopbestelling ontvangst registreren

Ontvangst terug zien

Ontvangsten kan je nu op elk moment weer terug zien. Zo zie je eenvoudig wanneer, welke gebruiker, welke producten heeft binnen geboekt. Handig als je eens terug wilt kijken.

Ook krijg je nu een inruimlijst van alleen de producten die je ontvangen hebt, zodat de lijst een stuk korter is als je een deellevering binnen krijgt.

Inkoopbestelling ontvangst registreren

API en webhooks

Voor de nerds: de nieuwe ontvangsten zijn ook beschikbaar via de API. In de documentatie zie je precies hoe je ze aanmaakt en uitleest. Ook hebben we een nieuwe webhook toegevoegd die wordt verstuurd als er een nieuw ontvangst is geregistreerd.

Ook nieuw: productinfo bubbles

Soms zie je ergens een productcode staan en wil je even snel wat meer informatie zien. Daarvoor hebben we bubbles toegevoegd. Als je met je muis op een productcode blijft staan, tonen we je een bubble met daarin details over het product.

Instant productdetails

Zo krijg je net even wat meer informatie, zonder gelijk de productpagina te hoeven openen.