Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Anna

Hi! Mijn naam is Anna van Brecht en ik werk sinds kort als Junior Developer bij Picqer. Ik ben eind januari afgestuurd van mijn studie Bioinformatica aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Toen ik mijn studie begon, deed ik dit meer voor mijn interesse in biologie.

Nieuw in het team: Anna

Maar tijdens mijn studie veranderde mijn interesse van biologie naar informatica. Tijdens mijn eerste stage heb ik een webapplicatie gemaakt voor het centraal beheren van onderzoeksresultaten. De interactie met gebruikers over hoe een workflow verwerkt kon worden sprak mij erg aan. Daarom heb ik de keuze genomen om mij meer te verdiepen in Web Development! Naast mijn studie heb ik tijdelijk als Junior Developer gewerkt. Ik heb gewerkt aan een webshop waarin ik veel logistieke problemen heb opgelost en geautomatiseerd. Doordat dit werk mij aansprak, heb ik gelijk gereageerd op de vacature van Picqer toen ik deze tegenkwam.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met social media. Ik maak korte make-up tutorials voor Instagram om deze te delen met mijn volgers. Hierdoor heb ik veel leuke dingen mee gemaakt zoals video shoots voor Maybelline en een tripje naar Los Angeles voor Anastasia Beverly Hills!

Ik kijk er naar uit om te werken aan de software van Picqer om jouw magazijn te ondersteunen!