Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Berdien & Wahid

Vorige maand zijn Berdien en Wahid begonnen bij Picqer. Ze stellen zich graag aan je voor:

Berdien Doevendans

Hi! Ik ben Berdien Doevendans en sinds 1 maart werk ik bij Picqer als Support Specialist. Naast het beantwoorden van vragen ondersteunt ons support team klanten bij het inrichten en beheren van Picqer. We houden goed in de gaten wat voor berichten er binnenkomen, zodat we snel kunnen handelen als iets opvalt. Bijvoorbeeld een foutmelding, of juist een wens die vaker terugkomt. Als er over een onderwerp vaak vragen zijn, dan bekijken we of we het antwoord beter vindbaar kunnen maken op de helppagina’s.

Berdien is onze nieuwe Support Specialist

Voordat ik bij Picqer startte heb ik verschillende rollen gehad binnen service en klantcommunicatie. Bij een bank, een woningcorporatie en een communicatiebureau. Vroeger hielp ik vaak in het magazijn van mijn vader, die een (web)winkel heeft in miniaturen.

Het liefst ga ik in mijn werk op zoek naar hoe iets wel of niet werkt, en wat de beste optie is in specifieke situaties. Daarom vond ik het verzorgen van support voor webwinkeliers altijd heel leuk. Dit deed ik een paar jaar bij een Nederlands webwinkel platform. Met de kant van de shop ben ik dus behoorlijk bekend, de wereld daarachter ga ik graag ontdekken.

Samen met mijn vriendin woon ik in Oss. Als we daar niet zijn, zijn we waarschijnlijk aan zee. We hopen over een tijdje ook een mooie reis te kunnen maken in Zweden en Noorwegen. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak aan het zingen of tekenen (allebei zonder doel of publiek), en bij mooi weer hang ik in de hangmat met een literaire thriller.

Ik kijk ernaar uit om alle mogelijkheden van Picqer te leren kennen, en klanten te helpen juist dat eruit te halen wat voor hun magazijn interessant is.

Wahid Fayumzadah

Hi! Mijn naam is Wahid Fayumzadah en ik kom het Picqer team versterken als Video Content Creator! Wat ooit begon als een hobby is uitgegroeid tot beroep en passie. Ik voel mij dankbaar dat ik mijn passie heb gevonden.

Of het nou midden in de nacht is of een paar uur voor zonsopkomst, mij kun je altijd wakker maken om mooie beelden te gaan schieten. In plaats van een blog schrijven ga ik liever aan de slag met mijn camera, bekijk daarom lekker de video hieronder. Als je dat al hebt gedaan, top! Je kan snel een nieuwe video van ons verwachten. Ik heb er zin in!