Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Bo

Bo van Picqer

Hallo allemaal, mijn naam is Bo Hendriks en ik ben sinds deze maand werkzaam als Allround Marketeer bij Picqer. Ik zal nauw met het team samenwerken om Picqer nog verder te laten groeien.

Mijn werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het bijhouden van de website en het blog, het versturen van de nieuwsbrieven en het organiseren van events zoals de jaarlijkse Picqer Meet & Grill.

Voordat ik bij Picqer kwam werken heb ik voor een distributeur gewerkt. Daar importeerden en distribueerden we onder andere games, consumentenelektronica, PC-accessoires en software binnen de Benelux. In die periode heb ik mijn interesse en kennis ontwikkeld op het gebied van e-tail, retail, magazijnen en logistiek.

Het mooie aan Picqer vind ik dat het een jonge en gedreven club mensen is. Allemaal met hetzelfde voor ogen, namelijk de beste magazijnsoftware ontwikkelen voor webwinkels. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk om aandachtig naar de feedback van de klant te luisteren. Tijdens de ‘Picqer Meet & Grill’ van dit jaar heb ik al vele van jullie mogen leren kennen. Hartstikke leuk om al die verschillende verhalen te horen van ondernemers met ieder een eigen passie.

In mijn vrije tijd bezoek ik graag een festival met vrienden, loop ik hard of werk ik aan kleine IT-projecten. Reizen is tevens een van mijn hobby's. Zo staat in februari een hele mooie reis, samen met mijn vriendin, naar Lapland op de planning!

Ik ben benieuwd wat aankomende tijd allemaal gaat brengen. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in om voor Picqer te werken en jullie allemaal verder te leren kennen!