Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Hugo

Afgelopen maand is Hugo begonnen bij Picqer. Hij stelt zich graag aan je voor:

Hugo Zonderland

Hoi! Ik ben Hugo en sinds 1 maart werk ik bij Picqer als Developer in het productteam.

Voordat ik bij Picqer begon heb ik 9 jaar voor een web development bureau in Arnhem gewerkt, waar ik mij veelal bezig hield met retail. Hier ben ik meermaals in aanraking gekomen met diverse soorten magazijnsoftware. Dit ging altijd vanaf de “buitenkant”, ik integreerde deze software voor de klant. Na met veel van dit soort softwarepakketten te hebben geïntegreerd voelde ik dat mijn interesse was gewekt en dat ik graag onderdeel wilde uitmaken van de missie van Picqer; zorgen dat alle webwinkels en fulfilmentbedrijven eenvoudig hun eigen magazijn efficiënt, effectief en professioneel kunnen runnen.

Hugo

Ik woon in het mooie Arnhem langs de Rijn in het gezelschap van m’n vriendin Melissa en onze chihuahua’s Beer en Bowie. In mijn vrije tijd ben ik in de sportschool te vinden, houd ik mijzelf bezig met cryptocurrencies, vind ik het leuk om eten te koken voor en met vrienden of te dineren in een goed restaurant.

Een leuk weetje is dat het bureau waar ik eerder werkte, Logict van Casper en Stephan in 2014 heeft overgenomen, waar ik over de jaren heen nog support op heb verleend. In de Logict software zag je al dat ze tests hebben gedaan voor Picqer, die ik vandaag nog terug zie. Het is een leuke gedachte dat de overname de doorontwikkeling en start van Picqer heeft gefinancierd en dat ik vervolgens bij Picqer ben gaan werken.

Ik heb zin om dit nieuwe avontuur aan te gaan, een hoop nieuwe dingen te leren en ik zie er naar uit de klanten te leren kennen.