Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Johan

Mijn naam is Johan Schutten en sinds 1 januari ben ik werkzaam bij Picqer als Support Guru. Een mooie naam voor werk dat ik graag doe: klanten ondersteunen!

Nieuw in het Picqer team: Johan

In 2010 studeerde ik af als journalist aan de CHE in Ede. Ik mocht direct aan de slag bij een bekend tijdschrift over computers en techniek. Na wat omzwervingen kwam ik jaren later terecht in de dynamische wereld van de klantenservice, waarin ik inmiddels al vier jaar werkzaam ben.

De afgelopen twee jaar werkte ik met veel plezier voor de gemeenten Apeldoorn en Rheden. Zowel telefonisch, per e-mail als via sociale media beantwoordde ik duizend-en-één vragen van burgers en bedrijven. Het werk was leuk en afwisselend, maar ik miste toch de uitdaging. Die vond ik terug bij Picqer. Bovendien past Picqer goed bij mijn filosofie dat software eenvoudig en gebruiksvriendelijk moet zijn.

In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in om te fotograferen, te fietsen of te wandelen en als ik zin heb, schrijf ik ook aan mijn debuutroman. Ik realiseer me dat niet iedereen het zo getroffen heeft als ik. Daarom ben ik ook betrokken bij een maatschappelijke organisatie die mensen helpt met geen of weinig netwerk.

Als Support Guru help ik gebruikers van Picqer met het beantwoorden van (technische) vragen en oplossen van problemen. Veel antwoorden vind je al op onze support-pagina’s, die ik verder zal ontwikkelen en updaten. Mocht je daarin nog iets missen, dan hoor ik het natuurlijk graag. Het is mijn doel bij Picqer om jou als klant de best mogelijke support te leveren!