Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Kasper

Hoi allemaal, mijn naam is Kasper Hägele en ik ben sinds begin maart werkzaam bij de support-afdeling van Picqer. Samen met het support-team zorg ik ervoor dat iedereen geholpen wordt op de Picqer manier: open, persoonlijk & behulpzaam.

Ik heb veel interesse en ervaring in de e-commerce sector en dit komt bij Picqer natuurlijk goed van pas. Het is ook echt leuk om me te verdiepen in magazijnen van webwinkels en ik kijk er naar uit om onze klanten met de software van Picqer naar het volgende level te helpen.

Nieuw in het Picqer team: Kasper

Voordat ik bij Picqer ben gestart heb ik ruim 5 jaar veel mensen geholpen met het opzetten van een webwinkel bij een Nederlands webshop-platform. Ook heb ik bij een klantenservicesoftwarebedrijf (mooi scrabblewoord!) veel bekende webshops geholpen bij de implementatie van de live-chat- en supportsoftware. En nu is het dus tijd om bij Picqer met de magazijnen van webshops aan de slag te gaan, niet stoffig maar juist vol IT en slimme oplossingen. Echt uitdagend!

Samen met mijn vrouw Nivine woon ik in Nijmegen. We hebben twee dochters, Harper (2) & Jazz (7 maanden). Muzikale namen die wellicht al een beetje weggeven dat ik een enorme muziekliefhebber ben. Naast muziek heb ik veel andere interesses en hobbies zoals internet, reizen en koken. Ook kan je me regelmatig op Twitter vinden.

Ik praat graag met je over je magazijn en hoe je dit met Picqer nog beter kan organiseren, leuk om kennis te maken :-)