Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Nick

Afgelopen maand is Nick begonnen bij Picqer. Hij stelt zich graag aan je voor:

Nick Roovers

Hi, leuk om kennis te maken! Ik ben Nick, en sinds 11 juli maak ik deel uit van het Picqer-team als Support Specialist. Het sociale aspect en het meedenken met klanten over alles waar ze tegenaan lopen is waar ik het meeste energie van krijg binnen mijn werk. Niks is leuker dan aan het eind van de dag een complex probleem opgelost te hebben of net dat stukje advies te hebben gegeven wat er voor zorgt dat een klant weer verder kan!

Nick

Voordat ik bij Picqer aan de slag ging heb ik al (heel globaal) kennis mogen maken met de software via Sendcloud - een partner van Picqer. Ook bij Sendcloud had ik mijn plek gevonden binnen het support team, waar ik naast het beantwoorden van klantvragen ook mijn directe collega’s hielp in de vorm van extra coaching en training. Het werk bij Sendcloud heeft er daarnaast voor gezorgd dat ik qua kennis een mooie basis heb als het gaat over webshopkoppelingen, vervoerders en API’s.

Ik woon samen met mijn twee katten Maru en Dino in Eindhoven. In mijn vrije tijd houd ik er van om op avontuur te gaan. Ik vind het ontzettend tof om bergen te beklimmen en al duikend de oceanen te verkennen, waarvoor ik dan ook regelmatig op reis ga.

Ik kan niet wachten om alle mogelijkheden binnen Picqer eigen te maken, zodat ik onze klanten kan voorzien van het beste advies om het meeste uit de software te halen.