Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Rob & Jefta

Vorige maand zijn Rob en Jefta begonnen bij Picqer. Ze stellen zich graag aan je voor:

Rob van Aarle

Hallo! Mijn naam is Rob van Aarle en sinds 1 februari werk ik bij Picqer als Developer. Naast het bouwen van nieuwe features zal ik mij ook inzetten om samen met mijn collega's het platform onder de motorkap naar een hoger niveau te tillen. Bij Picqer verwacht ik veel te leren over fysieke producten in e-commerce en asynchroon samenwerken.

Rob is onze nieuwe developer

Ik krijg veel energie van het maken van online platformen. Om dit succesvol te kunnen doen geloof ik in het samenbrengen van technologie, mensen, processen en strategie. Daar heb ik veel ervaring mee opgedaan bij mijn vorige werkgever, een e-commerce bedrijf dat digitale producten verkoopt. In verschillende rollen, van Developer tot CTO, heb ik daar deel mogen maken van een ongelooflijk mooi avontuur, van 8 tot 130 werknemers en van 0 tot meer dan 30k orders per dag. Toen mijn missie daar ten einde liep, kwam ik toevallig een vacature van Picqer tegen. Deze gaf mij een sterk gevoel van een nieuw gaaf avontuur, dus ik hoefde niet lang na te denken om te solliciteren.

Naast mijn baan bij Picqer geef ik advies aan IT start-ups en bedrijven die hun diensten middels een platform online willen gaan aanbieden. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met verschillende sporten, retro en co-op games, nieuwe technologieën en mijn gezin.

Tot nu toe voldoet Picqer helemaal aan mijn verwachtingen. Ik hoop dat we elke maand als software voor webwinkels met het team en het platform een treetje hoger op de ladder komen.

Jefta van der Woerd

Mijn naam is Jefta van der Woerd en sinds begin februari werk ik bij Picqer als Senior Sales Executive. Dat is een mooi naampje voor: “Ik help mensen met de eventuele keuze voor Picqer.”

Jefta is onze nieuwe sales executive

Ik heb onder andere voor Picqer gekozen omdat binnen sales de visie is om met “consultative selling” mensen te helpen. Het is ook prima om tegen potentiële klanten te zeggen dat we ze niet goed kunnen helpen. Dat zorgt voor een authentieke en eerlijke werkwijze en leuke relaties met klanten. Daarnaast vind ik de e-commerce wereld bijzonder interessant en krijg ik vanuit mijn rol dagelijks te maken met erg ondernemende mensen die volop in veranderende situaties zitten. Door mijn geschiedenis als ondernemer kan ik erg genieten van het schakelen en meedenken. Zo krijg je soms automatisch gesprekken die over meer gaan dan het magazijn of Picqer. Dat is super leuk! Tevens geniet ik van alle beweging die er in de e-commerce wereld is op het gebied van groei en innovatie. Het is een altijd veranderende markt met volop mooie kansen en daar ben ik graag bij betrokken.

Voordat ik bij Picqer werkte heb ik als ondernemer meerdere bedrijven gestart in verschillende sectoren. Sommige succesvol en sommige niet. Ik heb altijd de meeste energie gehaald uit 2 zaken: relaties met klanten & collega’s en het bouwen aan de onderneming. Ook hierin krijg ik alle ruimte bij Picqer om het ondernemende in mezelf de vrijheid te geven die ik nodig heb. Heel bijzonder om te ervaren.

Ik ben een trotse vader van 3 kinderen. Eli (2013), Liora (2015) en Naomi (2017). Hoewel de lockdown periode echt wel uitdagingen brengt met 3 jonge kids in huis, kan ik bijzonder van ze genieten en zijn ze datgene waar ik het meest trots op ben. Dat genieten doe ik niet alleen. Dat doe ik samen met mijn vrouw Margriet die als freelance tekstschrijver haar dagen invult.

Ik kijk onwijs uit naar alle relaties die ik binnen en buiten Picqer mag bouwen en naar alle mogelijkheden die er nog binnen de markt liggen.