Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Sander

Deze maand is Sander begonnen bij Picqer. Hij stelt zich graag aan je voor:

Sander Lissenburg

Hey! Mijn naam is Sander Lissenburg en op 1 April (geen grap) ben ik begonnen als Senior PHP developer bij het product team van Picqer. Via deze weg stel ik mij graag even voor.

Sander

In de 15 jaar sinds het afronden van mijn studie Media Technologie heb ik mij met verschillende aspecten van development bezig gehouden. Ik heb aan frontend, backend en mobiele applicaties gewerkt, binnen zowel een product company als enkele digital agencies. Mijn hart ligt bij het werken aan de backend kant van een applicatie, en dan het liefst voor een product company zoals Picqer. Een product company gaat voor kwaliteit en zet in op de lange termijn. Niet alleen zie je dat terug in de relatie met de klant maar ook in de code en architectuur van de applicatie. Daarnaast ga je het product en het behorende domein echt “leven” wat de betrokkenheid enorm vergroot. Mijn overstap naar Picqer is daarom meer dan logisch.

Samen met mijn vriendin en zoontje van 1,5 jaar woon ik in het Zuid-Hollandse Papendrecht en ben daarmee de recordhouder wat betreft reisafstand tot het Picqer HQ. Aangezien Picqer een remote first policy hanteert is dat geen probleem. Zo kan ik toch voor een tof bedrijf werken en tegelijkertijd meer tijd overhouden voor mijn gezin en vele interesses. Voordat ik 1,5 jaar geleden in het gezins “avontuur” stapte, reisde ik de hele wereld over om te wandelen door jungles of ruige bergen. Tegenwoordig zoek ik het avontuur iets dichter bij huis en ga ik graag wandelen of stap ik op mijn racefiets. Ook train ik nog steeds mee met de sprintgroep van mijn plaatselijk atletiekclub, al doe ik geen wedstrijden meer. Om even tot rust te komen lees ik graag een boek of luister ik naar een podcast. Daarnaast game ik ook nog zo nu en dan, en in combinatie met mijn Formule 1 fascinatie uit zich dat voornamelijk in sim racing (wie daagt mij uit?).

Tussen Formule 1 en mijn werk zijn overigens enkele paralellen te trekken. De techniek binnen Formule 1 gaat om snelheid, betrouwbaar en efficiëntie. Daar streef ik ook naar in de bouw van een applicatie. Niets is gaver om een bepaald process 10x sneller te maken, of een applicatie zo te ontwerpen dat het jaren lang mee kan en uitgebouwd kan worden. Ik kijk er naar uit om dit ook toe te voegen aan Picqer.