Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Wouter

Wouter van PicqerMijn naam is Wouter Alberts, sinds mei developer bij Picqer. Mijn rol is het toevoegen van nieuwe functies aan Picqer en het verder verbeteren van de gebruikservaring. De iOS app is een mooi voorbeeld, en daarnaast neem ik de webapplicatie onder handen. Mijn achtergrond in user-centered design komt daarbij goed van pas.

In 2008 heb ik mijn studie "digitale communicatie" afgerond, waar ik onder andere heb geleerd om de gebruiker centraal te stellen. Daarnaast heb ik mij verdiept in programmeren, want ik vind het prachtig om zelf te kunnen realiseren wat ik vind dat er beter kan. Na mijn studie heb ik mijn kennis bij verschillende werkgevers uitgebreid. Nu bij Picqer voelt het alsof alles samenkomt en kan ik mij volledig en met passie inzetten voor het verder verbeteren van een pakket dat met liefde ontwikkeld en onderhouden wordt. Je ziet aan alles dat Picqer is opgebouwd door mensen met verregaande kennis en een ongekende drive om de best mogelijke oplossing voor voorraadbeheer in de markt te zetten. Het is simpel maar krachtig, doet veel maar blijft snel. Ik ben trots dat ik daar nu bij hoor.

Naast werken ben ik fan van alles op twee wielen. Ik rijd graag motor (ideaal naar het werk!) en ga regelmatig mountainbiken op de Veluwe. Helaas levert vooral dat laatste nog wel eens blessures op, dus tegenwoordig doe ik het wat rustiger aan. Maar dat maakt het niet minder leuk!

Ik hoop zo veel mogelijk gebruikers van Picqer te gaan verblijden met verbeteringen die het dagelijks gebruik net wat sneller, makkelijker, of gewoon leuker maken. Ik ga weer aan de slag...