Our blogs are currently only in Dutch.

Terugblik Picqer Magazijnfestijn 2023

Afgelopen week ontvingen we gebruikers van Picqer in Nijmegen voor het Picqer Magazijnfestijn. De opvolger van onze jaarlijkse Meet & Grill. De bezoekers kwamen bij elkaar om meer te leren over magazijnoptimalisatie en om met andere webwinkeliers in gesprek te gaan.

Bekijk hier de aftermovie:

Presentaties

Casper Bakker trapte de dag af met een terugblik op het afgelopen jaar en een update over de laatste ontwikkelingen in Picqer. Hij kondigde onder andere de nieuwe functionaliteit 'Containers' in Picqer aan. Die zal volgende week voor alle gebruikers beschikbaar zijn.

Daarna deelde Nick van Klinken van Alleeninkt.nl zijn ervaringen in 10 jaar als e-commerce ondernemer. Zijn belangrijkste les: ga in gesprek met andere e-commerce ondernemers. Een mooie aftrap van het keuzeprogramma, dat in het teken stond van het ontmoeten van andere webwinkeliers.

Keuzeprogramma

Tijdens het keuzeprogramma kozen bezoekers zelf wat ze gingen doen. Er werd volop kennis gedeeld bij de ronde tafels over personeelsbeleid, inkoop en fulfilment. Er werden nieuwe connecties gelegd bij de speeddates. En er was veel interesse in de nieuwe ontwikkelingen in Picqer bij de demo-stands.

Ronde tafel tijdens het Magazijnfestijn

Netwerkborrel

Met live jazz-muziek, een hapje en een drankje sloten we de dag af met een netwerkborrel. Daar werden nog volop ervaringen en ideeën uitgewisseld.

We vonden het leuk om iedereen te zien op het Picqer Magazijnfestijn. We hopen dat er waardevolle nieuwe connecties zijn gelegd en dat iedereen geïnspireerd naar huis ging. Tot de volgende keer!