Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Frank, Arjan, Noa, Martijn & Jodie

Dit kwartaal hebben we 5 collega's mogen verwelkomen bij Picqer. Met hun komst hebben we versterking aangebracht binnen alle teams: Support, Development, Marketing & Sales. Ze stellen zichzelf graag aan je voor:

Frank Leemhuis

Frank

Hi, mijn naam is Frank Leemhuis, in april begonnen bij Picqer en ik stel me graag verder aan je voor. Frank dus, geboren in Nijmegen, opgegroeid in Huissen en inmiddels al 12 jaar woonachtig in Velp. Samen met Armanda, Jonathan (8 jaar, rugby-ster en onverslaanbaar in Mariokart) en Fabiënne (6 jaar, koningin en huis-terrorist). In mijn vrije tijd kan je me vinden in de studio. Ik produceer en maak muziek, speel piano en ben vocalist. En naast deze uit de hand gelopen hobby ben ik regelmatig weekendjes weg met m’n gezin, ben ik BBQ fanaat en roei ik op zijn tijd.

De afgelopen jaren was ik werkzaam bij een softwarehuis gespecialiseerd in fleet-management oplossingen voor de transportbranche. Ik hield me bezig met de in- en externe communicatie, marketing en support. In mijn rol als Account Executive bij Picqer kom ik weer terug waar ik vandaan kom; sales. Ik heb meerdere sales-gerelateerde functies bekleed op verschillende niveaus en bij verschillende bedrijven. En mijn sales-visie zie ik terug bij Picqer. We willen e-commerce bedrijven echt helpen, ook als dat betekent dat Picqer niet de juiste oplossing is. We zijn echt persoonlijk en betrokken, we proberen te begrijpen en te leren en uiteindelijk echt een meerwaarde te bieden voor onze klanten. Die denkwijze, consultatief en gebaseerd op waarde bieden, daar geloof ik in. Met mijn ervaring en enthousiasme wil ik hier een steentje aan bijdragen en blijven doorontwikkelen om Sales nog beter te maken bij Picqer. Daar heb ik bijzonder veel zin in!

Arjan Reinders

Arjan

Hey! Ik ben Arjan en ik ben op 1 april bij Picqer aan de slag gegaan als Event & Campagne Marketeer.

De afgelopen drie jaar heb ik gewerkt voor een e-commerce marketingbureau in Arnhem. Fun fact: in 2020 verhuisde ik samen met mijn vriendin naar Arnhem. Ik heb op Google Maps gekeken naar wat er allemaal in de straat te vinden was en het marketingbureau kwam naar voren. Ik heb spontaan gesolliciteerd en werd aangenomen. Lopend naar je werk kunnen, dat gun ik iedereen.

Ik heb mezelf daar o.a. bezig gehouden met rebrandings van meerdere entiteiten, strategische en tactische marketing en natuurlijk het organiseren van toffe evenementen en beurzen. Vooral dat laatste gaf me heel veel energie in mijn werk. Na het zien van de vacature bij Picqer heb ik niet getwijfeld om eens contact op te nemen met Kay, want ik kende hem en Picqer via de Webwinkel Vakdagen. Na een kopje koffie en wat kennismakingen bleek dit voor mij de juiste stap op het juiste moment te zijn.

In mijn vrije tijd geniet ik van alle soorten sport, voornamelijk om het op televisie te kijken. Voetbal, wielrennen en Formule 1 staan bij mij onder de sneltoets op de afstandsbediening. Op zaterdag trap ik ook zelf regelmatig tegen een bal met ons vriendenteam bij vv Dieren. Verder kook ik graag voor vrienden, lees ik af en toe een boek en ben ik altijd te porren voor een potje padel.

De beginperiode heeft mij al enorm veel energie gegeven en ik kijk er naar uit om de eerste events voor Picqer te organiseren en nieuwe mensen te ontmoeten.

Noa Arkenaar

Noa

Hallo! Mijn naam is Noa en sinds 1 mei ben ik gestart als Support Specialist bij Picqer. De afgelopen jaren heb ik verschillende rollen gehad binnen Microsoft gerelateerde bedrijven. Ik zit op mijn plek als ik het sociale aspect van een support functie kan combineren met mijn technische vaardigheden. Met een achtergrond in softwareontwikkeling ben ik vaak een schakel tussen de klant en de developer. Samen tot een goede oplossing komen voor en met de klant is waar ik mijn energie uit haal.

Samen met mijn partner, dochtertje van ruim 1 jaar en een beestenboel (Labrador en twee katten) woon ik in Cuijk. In het weekend gaan we graag wandelen in de natuur. Daarnaast ben ik een groot muziekfan – ik probeer dan ook zoveel mogelijk concerten en festivals te bezoeken. Een leven zonder muziek zou voor mij geen leven zijn, dus kom maar door met die ene toffe band die ik nog niet ken! Ik heb heel veel zin om de software van Picqer goed onder de knie te krijgen om gebruikers goed te ondersteunen. Samen met mijn collega’s en de mentaliteit die ik tot nu toe binnen Picqer heb ervaren moet dit helemaal goed komen!

Martijn Otter

Martijn

Hoi! Mijn naam is Martijn Otter en sinds 1 juni ben ik bij Picqer begonnen als Senior Product Designer. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met het ontwerpen van digitale interfaces. In die jaren heb ik voor veel bedrijven als freelancer gewerkt en ben ik een kortere periode bij bedrijven in dienst geweest. Enige ervaring binnen de wereld van commercie heb ik opgedaan toen ik in Canada woonde en bij Shopify werkte. Leuk om nu weer die sector in te stappen.

Naast mijn dagelijkse werk vind ik het gaaf om startende ondernemers en studenten te helpen en te adviseren bij het starten van hun bedrijf. Samen met mijn vriendin Dionne en ons net geboren zoon woon ik in Hengelo. Hij zal de komende tijd waarschijnlijk mijn grootste hobby project zijn, waardoor mijn andere hobby’s op een lager pitje komen te staan. Ik houd veel van auto’s en vind het leuk om op het circuit te racen, mooie landweggetjes af te rijden of op mijn racing simulator te gamen. Voor mijn sneaker-verzameling zou ik thuis wel een mini-magazijn kunnen hebben.

De klik tussen Picqer en mij is ontstaan door de focus op het zo goed mogelijk maken van een product. Na jaren werken voor giganten binnen de tech-wereld, wilde ik weer met een klein team werken en het product zo goed mogelijk te maken. Dat is iets wat bij hele grote organisaties toch vaak wat minder gebeurt. Ik heb veel zin om bij Picqer aan de slag te gaan en met het hele team al onze software nóg beter te maken.

Jodie Wijermars

Jodie

Hey! Sinds juni ben ik als Content Marketeer onderdeel van het vierkoppige Marketing team. Mijn eerste kennismaking met Picqer was dankzij Jefta – eerst mijn vrijwilligerswerk collega, maar nu zijn we ook hier collega’s! Picqers kernwaarde “be human & do the right thing” kwam ter sprake en liet mijn gedachten niet los. Tijdens het sollicitatieproces en mijn eerste werkdagen merkte ik gelijk dat die waarde niet alleen goed opgeschreven staat, maar ook goed uitgevoerd wordt.

In mijn werk ga ik content maken over hoe je een magazijn zo efficiënt mogelijk kunt runnen én hoe je onze software daar goed voor kunt gebruiken. Het is mijn doel om die soms complexe onderwerpen op een begrijpelijke en interessante manier te verspreiden. Ik vind het een leuke uitdaging om elke boodschap in een (beeld)taal te gieten die het beste past. Mijn achtergrond als grafisch vormgever en communicatieadviseur gaan mij hier zeker bij helpen.

In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden, meestal wandelend of op de racefiets. Als liefhebber van water en groen is mijn woonplaats Arnhem een fijne plek om te zijn. Ook op het gebied van kunst, eten, architectuur en geschiedenis is er hier genoeg te vinden. Regelmatig ben ik op pad om tijd met mijn lievelingsmensen door te brengen, concerten te bezoeken (jazz/soul/funk/afro) of te reizen naar andere plekken in de wereld. Er valt nog zoveel te leren en te ontdekken…

Ik heb veel zin om me verder te verdiepen in Picqer en alles wat met magazijnen te maken heeft. Alle kennis die ik opdoe, ga ik graag met jullie delen in waardevolle content.