Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Jesper & Jules

In oktober hebben we 2 nieuwe collega's mogen verwelkomen. Met de komst van Jesper en Jules hebben we versterking aangebracht binnen het Product team. Ze stellen zichzelf graag aan je voor:

Jesper van Haaren

Jesper

Hi, ik ben Jesper! Op 2 oktober ben ik begonnen bij Picqer als Product Designer. Inmiddels werk ik meer dan 10 jaar in UX/UI design, waarvan de afgelopen 7 jaar bij Amerikaanse startups. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaringen en Amerikaanse visie op producten te delen met het Product team om samen Picqer verder te ontwikkelen.

Ik ben echt een product persoon. Ongeacht hoe complex het product is, ik geloof erin dat een goed product makkelijk te gebruiken is én een fantastische ervaring geeft. Bovendien vind ik het belangrijk dat een product inclusief en toegankelijk is voor iedereen. Ik hou van elke stap van het proces, van probleemstelling tot uitwerking.

Samen met met mijn vrouw, zoontje van 2 en onze Franse Bulldog woon ik in Nijkerk. Het is heerlijk wonen zo centraal in Nederland, op de prachtige Veluwe. Ik ben veel buiten te vinden. Ik hou van hardlopen, trailrunnen, wandelen en in de vakanties kamperen wij graag. Verder lees (zowel fictie als non-fictie) en fotografeer ik graag en rijd ik motor. Ook kan ik ontzettend uitkijken om op de bank te ploffen met een zak popcorn voor een goede film of een Formule 1 race.

De 'calm company' mentaliteit van Picqer sprak mij enorm aan. Geen verantwoording afleggen aan investeerders, maar met een groep goede mensen, op een rustig en gezond tempo een goed product bouwen. Beter dan dat wordt het niet. Wat ik bij Picqer hoop te bereiken is de beste magazijnsoftware te ontwikkelen die er bestaat. Het klinkt cliché, maar gewoon een product maken dat mensen écht graag willen gebruiken.

Jules Holleboom

Jules

Hoi, ik ben Jules en sinds 2 oktober werk ik als Product Manager bij Picqer. Samen met het Product team ga ik de magazijnsoftware van Picqer verder ontwikkelen, zodat webwinkels en fulfilmentbedrijven nog meer plezier beleven aan hun magazijn.

Sinds vorig jaar woon ik aan de kust in Wassenaar, waar ik ook ben opgegroeid, samen met mijn vriendin en twee jonge zoons. Naast mijn werk haal ik veel energie en inspiratie uit hardlopen en wielrennen, ik daag mezelf graag uit. Mijn ultieme doel is om ooit de marathon van Berlijn te lopen in een scherpe tijd. Maar voor nu probeer ik zo snel mogelijk luiers te verschonen en natuurlijk te genieten van het jonge gezinsleven.

In mijn werk help ik graag klanten en collega’s. Ik vind het leuk om tot de kern van problemen te komen en verschillende oplossingen te verkennen. Als het nodig is tot in de kleinste details, omdat ik erin geloof dat die het verschil kunnen maken. Die aandacht voor de mens en het product spelen een belangrijke factor in mijn keuze voor Picqer. Je ziet het terug in de gebruiksvriendelijkheid van de software. Ook staan we klaar voor onze klanten en nemen we feedback ter harte. Dat is binnen de wereld van B2B best uniek, maar in mijn ogen wel hoe het zou moeten.

Binnen Picqer hoop ik bij te kunnen dragen aan het neerzetten van een heldere productvisie en het verbeteren van de feedbackloop tussen klanten, Support en het Product team. Om dat te doen zal ik veel op onderzoek uitgaan. Vooral door goed te luisteren naar klanten en regelmatig magazijnen te bezoeken. Tot snel!