Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Ruud & Leonie

We hebben 2 nieuwe collega’s in ons team! In februari zijn Ruud (development) en Leonie (support) gestart. Ze stellen zichzelf graag aan je voor:

Ruud Schuurmans

Ruud

Hoi! Mijn naam is Ruud en ik ben op 1 februari begonnen bij Picqer als Head of Engineering. In die rol mag ik het engineering team coachen om zo te zorgen dat zij de allerbeste magazijnsoftware kunnen blijven bouwen die er maar bestaat. Daarnaast help ik het overzicht te bewaren en vertaal ik de bedrijfsdoelstellingen naar (technische) doelen voor het engineering team.

Vanuit eerdere werkgevers neem ik een achtergrond in de Software Architectuur mee. Dat houdt eigenlijk in: het logisch structureren en organiseren van de code waaruit software is opgebouwd. Ook hier wil ik graag mee aan de slag om te zorgen dat het team werkt met goed leesbare en begrijpelijke code. Het doel is dat dit alles bijdraagt aan een goed op elkaar ingespeeld team dat fijn, snel en met trots kan werken aan nieuwe functionaliteiten in Picqer!

Oorspronkelijk kom ik uit de Achterhoek, maar inmiddels woon ik alweer een heel aantal jaren in Arnhem vlakbij de binnenstad. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om even de stad in te lopen voor een kopje koffie, een wandeling door het Sonsbeekpark of een etentje.

Ik kijk er heel erg naar uit om het Picqer engineering team te helpen om nog betere software te bouwen voor onze gebruikers!

Leonie Smit

Leonie

Hi, ik ben Leonie en sinds 1 februari werkzaam bij Picqer als Support Specialist. Hiervoor heb ik op de klantenservice van een meubelwebshop gewerkt. Daar hield ik me ook bezig met het slimmer inrichten van de processen aan de achterkant van de webshop. Ik ga mijn nieuwe collega’s helpen met het bieden van de beste support om Picqer nog beter te maken!

In mijn vorige werk ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Picqer en heb ik als klant zijnde contact opgenomen met de support afdeling. Door de positieve ervaringen in dat contact kwam ik bij Picqer als werkgever terecht. De fijne software, het gezellige team en de rustige sfeer waren voor mij redenen om hier aan de slag te gaan.

Ik woon samen met mijn bejaarde kat Bibi in de oudste stad van Nederland: Nijmegen. Buiten werk vind ik het heerlijk om te lezen (vooral fictie), te tuinieren en om te wandelen. Met het lekkere weer van de lente op komst kijk ik ernaar uit om onze tuin weer om te toveren! Nu het nieuwe seizoen van de Formule 1 is begonnen zal ik ook veel weekenden (schreeuwend) op de bank te vinden zijn. Ik heb zin om me verder te verdiepen in Picqer en mijn steentje bij te dragen voor de beste support!