Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuwe integratie: QLS

Het is nu mogelijk om de pakketdienst van QLS te koppelen aan Picqer. Met QLS kun je pakketten wereldwijd verzenden voor een laag tarief. Verzendlabels haal je met 1 druk op de knop op in Picqer en alle aangemaakte zendingen worden gratis opgehaald door QLS.

Integratie QLS

Wat is QLS?

QLS is een logistieke partner voor webshops op het gebied van fulfilment, software en als pakketdienst. De pakketdienst van QLS heeft een wereldwijd netwerk van koppelingen met verschillende vervoerders. Hierdoor kunnen webshops een geschikte vervoerder kiezen op basis van snelheid, prijs en bestemming. De verzendservice van QLS haalt zendingen gratis op en het netwerk van logistieke partners zorgt ervoor dat de pakketten op tijd geleverd worden.

Zowel kleine als grote webwinkels kunnen terecht bij QLS. Omdat dagelijks tienduizenden pakketten verzonden worden, kan QLS lage tarieven aanhouden en flexibele verzendopties bieden voor de behoeften van jouw webwinkel.

Wat kan je met de koppeling?

QLS en Picqer koppelen

De pakketdienst van QLS koppel je in Picqer. In de instellingen kun je QLS als pakketdienst aan je webshop toevoegen. Bekijk de stappen hier of lees verder op de QLS-integratiepagina.