Our blogs are currently only in Dutch.

Uitbreiding Picqer Next app: Producten, voorraad en picklijsten

We hebben de beta versie van de Picqer Next app uitgebreid. Vanaf vandaag is het mogelijk om inzicht te krijgen in producten, voorraad te wijzigen en te verplaatsen en picklijsten in te zien.

Producten

Het is nu mogelijk om inzicht te krijgen in de producten die in je magazijn liggen. We hebben hiervoor de interface opnieuw ontworpen, waardoor je minder hoeft te klikken om acties uit te voeren en we meer informatie over de producten kunnen tonen.

Daarnaast is het mogelijk om de voorraad te zien en te wijzigen. Hiervoor kun je de voorraad per magazijn op een locatie wijzigen of tussen locaties verplaatsen.

Picklijsten

Ook alle openstaande picklijsten kunnen vanaf nu ingezien worden via de Picqer Next app. Daarnaast zijn de belangrijkste details van de picklijst ook zichtbaar op de detailpagina.

We zijn momenteel nog bezig om nieuwe functionaliteiten aan picklijsten in de app toe te voegen.

Over de Picqer Next App

Vorige maand hebben we de nieuwe Picqer Next app in beta gelanceerd. De nieuwe app voor Android en iOS gaat de oude Picqer app uiteindelijk vervangen. Omdat de Picqer Next app nog niet alle functionaliteiten bevat van de oude app, kan je de oude app ook nog steeds blijven gebruiken.

De komende maanden breiden we de Picqer Next app verder uit. Jullie feedback helpt ons enorm hierbij. Feedback kan je achterlaten in de app bij Help & Suggesties op het dashboard.

Meer informatie over de nieuwe app vind je op deze helppagina.