Our blogs are currently only in Dutch.

Laat Picqer voor je werken: automatische acties en ‘snoozen’

Snooze picklijstenIedereen kent de post-it’s op de computer wel:

Vanaf vandaag kunnen al die post-it’s de prullenbak in! Je kan Picqer dit soort acties automatisch laten uitvoeren. We noemen het Regels en je kan ze helemaal zelf instellen.

Zo werken Regels

Voor elke nieuwe picklijst die aangemaakt wordt, loopt Picqer al je Regels na en voert alle nodige acties uit. Voorbeeld van een actie: het selecteren van een verzendmethode of het toewijzen aan een specifieke gebruiker.

Zo hoef je nóg minder na te denken bij het verwerken van de picklijsten.

Picklijst regels

Nieuwe Regels maak je eenvoudig aan bij Instellingen > Regels.

Snoozen

Snooze picklijstenSoms wil je picklijsten die bovenaan je lijst staan pas later verwerken. Hoe mooi zou het zijn als je ze tijdelijk kan verbergen? Daarvoor introduceren we vandaag Snoozen.

Het werkt precies hetzelfde als het snoozen van je wekker: de picklijst verdwijnt om later weer op dezelfde manier te verschijnen. Alleen in plaats van het snoozen van 9 minuten, kan je in Picqer kiezen voor 4 uur, tot morgenochtend of tot volgende week.

Snoozen van picklijsten kan je per picklijst doen of met een hele batch van picklijsten. En natuurlijk kan je het Snoozen ook gebruiken als een actie in de nieuwe Regels.


Stel vandaag nog je eerste Regels in en laat ons weten wat je er van vindt.