Our blogs are currently only in Dutch.

Supersnel je voorraad wijzigen en meer

Niet elke voorraadwijziging in je magazijn is het gevolg van een bestelling of een inkoop. Om op die andere momenten voorraadwijzigingen makkelijker te maken hebben we iets nieuws: "Snelle voorraadwijziging"

Met deze nieuwe functie kun je supersnel voorraad toevoegen of verwijderen van je magazijn en voorraad verplaatsen tussen verschillende magazijnen. Selecteer je magazijn en scan vervolgens alle producten die je wilt toevoegen, verwijderen of verplaatsen. Picqer doet automatische de juiste voorraadboekingen voor je. Nog minder reden om je voorraad niet accuraat te hebben!

Introductievideo Snelle voorraadwijziging

Heb je geen barcodescanner? Dan kun je ook producten opzoeken met de zoekfuctie in Snelle voorraadwijziging.

Producten en magazijnen inactief maken

Naast de Snelle voorraadwijziging hebben we in deze update nog meer nieuwtjes. Zo kun je nu producten en magazijnen die je niet meer gebruikt inactief maken. Ze verdwijnen dan uit Picqer, terwijl je nog wel de geschiedenis terug kan zien.

Gebruik je een product zelf wel maar wil je hem niet meer in het klantportaal gebruiken? Dan kan je een product specifiek voor het klantportaal verbergen.

Zendingen

Onder 'meer' vind je nu een lijst van alle zendingen die je hebt gedaan. Makkelijk als je een recente zending wil terugzoeken. Ook hebben zendingen nu directe track&trace links, als het voor de zending beschikbaar is. Deze track&trace link is ook voor je klanten zichtbaar in het portaal.