Our blogs are currently only in Dutch.

Snelheid van Picqer

Zoals je vast gemerkt hebt was Picqer de afgelopen 2-3 weken langzamer dan je van Picqer mag verwachten. Sommigen van jullie hebben daar contact over opgenomen, maar we willen graag iedereen een update geven.

Allereerst onze excuses voor de traagheid. De snelheid van Picqer is voor ons erg belangrijk en wij willen jullie altijd de snelst mogelijke versie van Picqer geven.

We hebben de afgelopen 2,5 week dan ook alleen maar gewerkt aan snelheidsverbeteringen. We hebben dit per onderdeel van Picqer gedaan en regelmatig updates voor doorgevoerd.

Vanmorgen hebben we de laatste grote snelheidsboost doorgevoerd: het zoeken van bestellingen is nu weer super snel. Daarmee zijn alle onderdelen weer snel en hebben we ook veel ruimte om de echte drukte de komende weken op te vangen.

We blijven de snelheid monitoren en verbeteren. Mocht je nog onderdelen traag vinden, laat het ons vooral weten. Omdat onze monitoring voornamelijk op gemiddelden werkt, is het voor ons soms lastig om individuele gevallen te herkennen.