Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw: Voorraad per locatie

Gister vond de 5e editie van de Picqer Meet & Grill plaats, dit jaar volledig online. Heb je het gemist? Kijk de Meet & Grill terug op Youtube.

Wij vonden het een zeer geslaagde versie, waarbij we samen met jullie hebben kunnen terugblikken op de laatste 12 maanden, hebben kunnen genieten van wat snacks, en met meet the team jullie vragen konden beantwoorden.

Ook hebben we iets nieuws gelanceerd: voorraad per locatie.

Voorraad per locatie

Voorraad per locatie bijhouden is al jaren de suggestie waar het meest om gevraagd wordt. En we zijn er trots op dit nu te lanceren.

Natuurlijk werkt het op de Picqer manier: eenvoudig in gebruik, super krachtig in complexe situaties, en je kunt rustig starten met het gebruiken ervan.

Hoe het werkt

Tot nu toe kon je in Picqer wel meerdere locaties aan een product koppelen, maar werd er 1 totale voorraadstand bijgehouden. Met voorraad per locatie kan je nu per product per locatie bijhouden wat precies de voorraad is.

Heb je voorraad op meerdere locaties? Dan zie je dit op de productpagina:

Voorraad per locatie

Specifieke locatie op picklijsten

Het belangrijkste voordeel van voorraad per locatie, is dat je op de picklijst maar 1 locatie te zien krijgt waar je het product moet picken. Ook als het product meerdere voorraadlocaties heeft. Picqer reserveert de voorraad op een specifieke locatie voor je picklijst. Zo hoeven je orderpickers niet meer te zoeken op welke locatie het product voldoende op voorraad is.

Is er geen locatie die voldoende voorraad heeft voor de picklijst? Dan toont Picqer op de picklijst meerdere locaties en hoeveel je er per locatie moet picken.

Bulklocaties

Ook introduceren we bulklocaties. Daarmee kan je voorraad splitsen tussen pickvoorraad en bulkvoorraad, waardoor je voor picklijsten alleen naar picklocaties wordt gestuurd. Met het aanvuladvies zorg je vervolgens dat je pickvoorraad altijd op pijl is.

Uitrol in de komende weken

We rollen deze functionaliteit de komende weken uit voor alle accounts. Elke dag zullen we accounts omzetten. We laten je via het dashboard en per e-mail weten wanneer we jouw account omzetten.

Meer weten over voorraad per locatie? Op deze helppagina's vind je alle details over de nieuwe functionaliteit.