Our blogs are currently only in Dutch.

Even voorstellen... Sophie!

Sophie Support Guru PicqerIk ben Sophie Mulder en sinds oktober werkzaam als Support Guru bij Picqer. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in de evenementen branche en op het gebied van inkoop en sales. Daarvoor heb ik de opleiding Facility Management succesvol afgerond.

Picqer sprak mij aan vanwege de gebruiksvriendelijke website, het eerste contact aan de telefoon, maar bovenal het product dat zij bieden: eenvoudig te gebruiken software om een magazijn effectief en efficiënt te maken. Wie wil dat nou niet?! Al snel bleek dat Picqer de ambitie heeft een team op te zetten met dezelfde gedachten als zij en daar wil ik mij graag voor inzetten. Graag bied ik de ondersteuning die gewenst is en zal zo goed mogelijk jullie telefoontjes en e-mails beantwoorden.

Nog een persoonlijke noot; ik woon sinds korte tijd samen in Arnhem. Ik ben enthousiast, sociaal betrokken en houd van het leven! In mijn vrije tijd onderneem ik graag iets leuks met vrienden. Ook wil ik graag nog meer van de wereld zien na een aantal gave vakanties en het verblijf in Australië voor een langere periode.

Maar... eerst aan de slag! Bij Picqer is mijn doel jullie op zo’n manier te helpen dat jullie net zo enthousiast worden als dat ik dat ben. Ik hoop mijn enthousiasme met jullie te kunnen delen!