Our blogs are currently only in Dutch.

Een terugblik op de Webwinkel Vakdagen 2023

We hebben er lang naartoe geleefd, en afgelopen week was het eindelijk zover. We stonden met onze vernieuwde stand op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Hét moment om met webwinkeliers en andere e-commerce bedrijven in contact te komen en kennis te delen. We hebben veel leuke en interessante gesprekken gevoerd. Met webwinkeliers, gebruikers van onze software en partners.

Op beide beursdagen stonden we met 10 collega’s klaar om met mensen in gesprek te gaan over hun magazijn. Onze stand werd goed bezocht en de positieve sfeer zorgde ervoor dat we volop hebben genoten. Bekijk een sfeerimpressie:

Voor iedereen een bijdrage

Het is onze missie te zorgen dat alle webwinkels en fulfilmentbedrijven eenvoudig hun eigen magazijn efficiënt, effectief en professioneel kunnen runnen. Op de beurs hebben we gesproken met zowel startende webwinkeliers als webwinkeliers die al wat verder zijn. Zij vertelden vol passie over hun onderneming en de uitdagingen in hun magazijn. Omdat iedere situatie anders is, was het voor ons leuk om in een gesprek te ontdekken hoe we ze verder kunnen helpen. Meestal met een uitleg over hoe onze software kan helpen, soms met een kleine tip om het magazijn te optimaliseren.

Ook veel gebruikers van Picqer namen de tijd om onze stand te bezoeken. Voor een eerste ontmoeting ‘in het echt’ of om even bij te praten met een bekende. Het was fijn om jullie ervaringen te horen en daardoor nog beter te weten wat er speelt in de magazijnen van onze gebruikers.

Paktafel-stickers

Dit jaar deelden we voor het eerst Picqer paktafel-stickers uit. Misschien herken je het wel: stanley-mesjes, taperollers en andere spullen die regelmatig kwijt zijn omdat er mee rondgelopen wordt. Met de paktafel-stickers vind je makkelijk die spullen terug op je paktafel door er een vaste locatie voor te hebben. Wil je ook een set paktafel-stickers voor je paktafels? Stuur dan een e-mail naar kay@picqer.com.

Paktafel-stickers

Ook de boekjes ‘Zo mag je magazijn er zijn’ met magazijntips waren net als andere jaren weer populair. Met de informatie uit het boekje kan je snel stappen zetten om efficiënter in je magazijn te werken. Heb je nog geen exemplaar? Vraag het dan hier aan.

Lezingen

Dit jaar hebben we samen met 2 Picqer gebruikers een lezing gegeven. Op woensdag vertelde Jesse van Go-in-style.nl hoe zij elke dag een stapje beter worden in hun magazijn. En hoe dit in de cultuur verwerkt is. Donderdag vertelden Benne en Rens van Sound Factory hoe zij midden in de opleving van vinyl hun magazijn succesvol hebben geoptimaliseerd.

Het was heel leuk om onze gebruikers een podium te geven en te horen hoe zij in de praktijk bezig zijn met magazijnoptimalisatie. De lezingen zijn goed bezocht en we kregen leuke reacties. Hopelijk hebben we op die manier bijgedragen aan het optimaliseren van meerdere magazijnen.

Lezing Webwinkel Vakdagen 2023

Kortom, we kijken terug op een geslaagde beurs met veel leuke en waardevolle ontmoetingen.

Tot de volgende Webwinkel Vakdagen!