Our blogs are currently only in Dutch.

Changelog: Vernieuwde productpagina en andere updates

Changelog: Vernieuwde productpagina

Vernieuwde productpagina

We hebben de productpagina opnieuw ontworpen. Hierin groeperen we informatie en acties die bij elkaar horen in cards (kaarten). Het nieuwe ontwerp is beter scanbaar doordat we meer structuur hebben toegevoegd. Door slimmer gebruik te maken van de beschikbare ruimte, krijg je nu een beter overzicht van het product.

Net zoals bij de vernieuwde picklijstpagina, kan je er nu voor kiezen om dit nieuwe ontwerp uit te proberen via de experimentele functies.

We zijn benieuwd naar jullie feedback.

Changelog: Vernieuwde productpagina

Automatisch aanpassen van het abonnement

Het kan zijn dat je door een groeiend of juist dalend aantal bestellingen voordeliger uit bent met een ander Picqer abonnement.

Eerder was het al mogelijk om zelf het abonnement aan te passen als je daarmee verwachtte voordeliger uit te zijn. Nu passen wij met terugwerkende kracht automatisch het abonnement aan, mocht dit de afgelopen maand voordeliger zijn geweest. Bij elke automatische aanpassing ontvang je van ons een mail. Zo heb je hier geen omkijken meer naar.

Android app update

Vanaf nu is versie 2.4.0 van onze Android app beschikbaar. In deze update hebben we allerlei wijzigingen doorgevoerd die de stabiliteit van de app verbeteren. Mocht je nu af en toe een “crash” ervaren in onze Android app, dan kan je het beste deze update downloaden via de Google Play Store.

Overige verbeteringen