Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw: PakketMail-integratie met Picqer

Vanaf nu kan je het verzendplatform PakketMail aan Picqer koppelen. De koppeling is ontwikkeld door het team van PakketMail en wordt door enkele klanten al succesvol gebruikt. De integratie met PakketMail geeft je toegang tot meer dan 25 vervoerders.

Wat is PakketMail?

PakketMail is de Nederlandse tak van het internationale Shiptimize. Door de gebundelde verzendvolume van al hun klanten, kan je gebruik maken van interessante verzendtarieven. Je kan ook je eigen verzendovereenkomsten gebruiken, of een combinatie van beide. PakketMail verwerkt automatisch alle type zendingen en services, zoals multi-colli zendingen, toevoegen van retourlabels en servicepunt zendingen.

Zodra je Picqer met PakketMail hebt gekoppeld, ontvangt de klant automatisch Track & Trace e-mails zodra een bestelling is verwerkt. Personaliseer de e-mails met je eigen teksten en logo. Daarnaast biedt PakketMail verschillende mogelijkheden om retourzendingen te regelen.

Aan de slag

Ben je nog geen klant van PakketMail? Bezoek dan de integratiepagina voor meer informatie.

Heb je al een PakketMail account? Bekijk dan de integratie handleiding en koppel Picqer heel eenvoudig aan je PakketMail account.