Our blogs are currently only in Dutch.

De nieuwe Picqer app

Gisteren hebben we op de Meet & Grill onze nieuwe mobiele app gelanceerd. In mei lanceerden we al de beta en nu zijn we klaar voor prime-time.

Nu beschikbaar voor iOS en Android

De nieuwe mobiele app is nu te downloaden voor iOS en Android.

Je kan de app gebruiken op je telefoon, maar ook op mobiele scanners. Bekijk alle ondersteunde systemen.

Hardware

Met de nieuwe app ondersteunen we veel meer hardware.

We ondersteunen dezelfde scanners als in onze vorige app: de Honeywell Captuvo en de Linea Pro scanhoezen voor iPods en iPhones. Je kan de nieuwe app dus gebruiken op de scanners die je al voor Picqer gebruikt.

Daarnaast ondersteunen we veel mobiele scanners met Android. Zoals scanners die een toetsenbord nabootsen (via HID) of via Bluetooth. We proberen zoveel mogelijk merken te ondersteunen, zodat je kan gebruiken wat het beste in jullie magazijn past. Heb je een scanner die niet direct door de app herkend wordt? Laat het ons weten, we kijken graag mee of we die scanner kunnen ondersteunen.

Zebra TC21 scanners

Wij raden de Zebra TC21 scanners aan. Deze worden automatisch door de Picqer app ingesteld en hebben we uitvoerig getest. De scanners zijn speciaal voor het magazijn gemaakt, kunnen tegen een stootje en de batterij gaat lang mee.

Je kan deze Zebra scanners eenvoudig in de Picqer Shop bestellen. We hebben ze ruim op voorraad.

Picqer Classic app

Wil je de oude app nog wat langer gebruiken? Dat kan. De oude app houden we voorlopig beschikbaar onder de naam Picqer Classic.

Papierloos je magazijn runnen

Met de Picqer app kan je papierloos werken. Zoals picklijsten en batches verzamelen via de app, zonder ze te printen. De app begeleidt je dan van product naar product.

Maar de app is ook handig voor andere taken die zich tussen de stellingen van je magazijn afspelen. Zoals het corrigeren van voorraad of het koppelen van producten aan een nieuwe locatie. Met de app kan je deze wijzigingen gelijk doorvoeren, zonder terug te gaan naar de computer bij de paktafel.

Met het fundament van deze nieuwe app kunnen we meer functionaliteit van Picqer naar de mobiele app brengen. Maar dat is voor volgende updates.

Aan de slag

Download de nieuwe app, werk ermee in je magazijn en laat ons weten wat je ervan vindt.