Our blogs are currently only in Dutch.

Picqer Next app in beta

Precies 6 jaar geleden hebben we de eerste versie van onze mobiele Picqer app gelanceerd. In eerste instantie om de papieren picklijst overbodig te maken. Maar inmiddels is de mobiele Picqer app een onmisbare tool in veel magazijnen.

Vandaag lanceren we de volgende generatie van onze mobiele app: Picqer Next.

Het is een nieuw fundament om de beste app voor het magazijn te maken. Daarmee kunnen we meer functionaliteit op mobiel beschikbaar maken, meer apparaten ondersteunen én een betere interface bieden.

Ook op Android

En ja, de nieuwe app werkt ook op Android. Daarmee ondersteunen we meer soorten hardware, zoals de robuuste en betaalbare Zebra TC21 scanner. Eén van jullie grootste wensen voor de mobiele app.

Hoewel Apple net deze week heeft aangekodigd te stoppen met de iPod touch, blijven we ook iOS ondersteunen. Inclusief de Honeywell en Linea Pro scanners. De iOS en Android app bieden exact dezelfde functionaliteit. Je hebt alleen meer keuze in hardware.

Toen we 6 jaar geleden onze eerste app lanceerde bestond de wereld van Android scanners nog niet. Naast de Honeywell en Linea Pro scanners voor iPod touch waren er industriële scanners met Windows Mobile. Inmiddels zijn alle aanbieders van barcodescanners gewisseld van Windows naar Android en we zijn blij die nu ook te kunnen ondersteunen.

Bekijk de ondersteunde scanners voor Picqer Next

Beta met singles batches

Vandaag lanceren we Picqer Next in beta. Met de nieuwe app kan je singles batches verwerken. In de komende maanden voegen we stap voor stap alle andere onderdelen toe.

We raden iedereen die met singles batches werkt aan de nieuwe beta te proberen en ons te vertellen wat je er van vindt. Feedback over de app kan je direct vanuit het dashboard van de app insturen.

Huidige app

De huidige mobiele app kan je blijven gebruiken tot alle functionaliteit in de nieuwe app beschikbaar is. Daarna zullen we de huidige app nog een tijd beschikbaar houden voor oudere iOS toestellen die niet door Picqer Next ondersteund worden.

Van start

Meer informatie over de app vind je op deze helppagina. Probeer de app en laat ons weten wat je er van vindt!