Our blogs are currently only in Dutch.

Trengo-integratie: bied omnichannel klantenservice

Met de gedeelde team inbox van Trengo kan je al je communicatiekanalen (inclusief social media) koppelen aan één inbox. Van e-mail en telefonie tot live chat, WhatsApp en Facebook. Zo hoeven je klantenservice teams niet alle kanalen handmatig te monitoren en besparen ze veel tijd. Met de nieuwe Picqer + Trengo-integratie kun je nu ook je magazijn direct benaderen vanuit de inbox.

Omnichannel inbox van Trengo

Steeds meer klanten verwachten een 'omnichannel ervaring' als ze contact opnemen met een webshop. Dat wil zeggen dat de webshop via al hun favoriete communicatiekanalen bereikbaar is, zonder dat de klantervaring daar onder lijdt. De service die je levert op WhatsApp of Facebook Messenger moet van net zulke hoge kwaliteit zijn als via e-mail of telefoon.

Maar waar haal je de tijd vandaan om al die kanalen te monitoren? Hoe zorg je ervoor dat je geen berichten over het hoofd ziet? En hoe kun je snel reageren zonder in te leveren aan kwaliteit? Met Trengo wordt dit proces overzichtelijk.

Trengo screenshot

Trengo is een gedeelde omnichannel inbox waarin je als bedrijf al je communicatiekanalen kunt combineren. Zo behoudt je als team altijd het overzicht en wordt er geen bericht over het hoofd gezien. Daarnaast is het mogelijk om in de inbox te chatten met collega’s en klantvragen snel samen op te lossen. Je kunt Trengo onder andere koppelen met e-mail, telefonie, WhatsApp, Facebook Messenger en Twitter.

Picqer + Trengo-integratie

Bij Trengo geloven we dat klantenservice teams zich zoveel mogelijk moeten kunnen richten op de klant. En een goed gesprek kun je pas voeren zonder afleiding en ruis. Elke mogelijkheid om het communicatieproces efficiënter te maken grijpen we daarom graag aan. We waren dan ook direct enthousiast toen we hoorden over Picqer.

Met de nieuwe Picqer-integratie in Trengo ga je nóg efficiënter communiceren met je klanten. Als er een vraag binnenkomt over bijvoorbeeld de orderstatus of het bezorgadres, dan wordt deze informatie direct zichtbaar in de Trengo inbox. Je hoeft de klant dus niet in Picqer op te zoeken. Dit zorgt ervoor dat je de klant sneller kunt voorzien van de juiste informatie. Dit is fijn voor zowel jezelf als de klant.

Voordelen van de integratie tussen Picqer en Trengo:

Bekijk het helpartikel over hoe je de integratie tussen Picqer en Trengo start.