Picqer blog

Tips for your warehouse, Picqer product updates and a look behind the scenes.

Our blogs are currently only in Dutch.

Picqer Sessions #10: Efficiënt retouren verwerken

Op donderdag 29 april organiseren we weer een Picqer Session. Deze keer staat het onderwerp retouren centraal.

Picqer Sessions facturatie

In het verwerken van retouren gaat veel tijd zitten en het is foutgevoelig. Daarom is het waardevol je retourproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Maar hoe verwerk je retouren zonder te veel tijd en handmatige handelingen? En hoe maak je het retourproces zo prettig mogelijk voor je klant? In deze Picqer Session behandelt Marijn Prijs van retourportaal Returnless de volgende punten:

  • Hoe je als webwinkelier het beste om kan gaan met retouren;
  • Welke voordelen je behaalt uit een geoptimaliseerd retourproces;
  • Concrete tips en oplossingen die het retourproces efficiënter maken.

Marijn Prijs

Marijn is samen met Chris Boer medeoprichter van Returnless. Returnless is een retouroplossing voor webwinkels die de impact van retouren verlaagt. Door de oplossing wordt het retourproces geautomatiseerd en daarmee geoptimaliseerd. Via een slim retourformulier, welke gekoppeld is aan de webshop, kunnen alle Europese klanten zelf retouren aanmelden. De klant ontvangt direct een retourlabel. De webshop ziet welke producten retour komen en kan deze retouren eenvoudig verwerken. Returnless koppel je eenvoudig aan Picqer, lees hier meer over deze integratie.

Waar en wanneer

De Picqer Session heeft al plaatsgevonden en is terug te kijken op YouTube.

Toekomstige sessions

De komende maanden organiseren wij meer Picqer Sessions met andere e-commerce gerelateerde onderwerpen. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe sessie? Meld je aan voor de Picqer nieuwsbrief.