Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuwe koppeling: Verzenden via bol.com

De nieuwe dienst van bol.com, Verzenden via bol.com, kan je vanaf nu als pakketdienst toevoegen aan je Picqer account. Met de nieuwe koppeling maken wij het gebruik van Verzenden via bol.com zo eenvoudig mogelijk. Zo blijf je bol.com bestellingen met deze verzendoptie op dezelfde manier verwerken als je andere bestellingen.

Verzenden via bol.com

Bol.com biedt de optie om je bestellingen te verzenden tegen aantrekkelijke tarieven, zonder dat je zelf verantwoordelijk bent voor de prestaties van de vervoerder. Verzenden via bol.com heeft als voordelen dat:

Per aangeboden product op bol.com bepaal jij of je gebruik wil maken van de nieuwe service. Je kan er ook voor kiezen om je eigen verzendcontracten te blijven gebruiken.

Integratie in Picqer

Wanneer een product aangeboden is met Verzenden via bol.com moeten deze producten via Verzenden via bol.com verstuurd worden. Met de koppeling helpt Picqer je daarbij door alleen de Verzenden via bol.com verzendprofielen te laten zien voor deze bestellingen. Daarnaast kunnen niet bol.com bestellingen deze verzendmethode niet kiezen. Zo zijn er geen manuele handelingen nodig, waardoor je geen fouten maakt.

Het maken van de koppeling is eenvoudig:

  1. Maak bol.com aan als nieuwe pakketdienst in Picqer
  2. Geef in bol.com aan welke producten je aanbiedt met Verzenden via bol.com

De koppeling is nu in gebruik! In ons help artikel Verzenden via bol.com koppelen lees je stap voor stap hoe je de koppeling maakt.

Alleen voor bestellingen van bol.com Retailer webshops

Het is alleen mogelijk om Verzenden via bol.com te gebruiken bij bestellingen die direct geïmporteerd zijn uit een bol.com Retailer webshop-koppeling in Picqer zelf. Als een bestelling via een derde partij of handmatig in Picqer wordt geplaatst is het niet mogelijk om hier Verzenden via bol.com voor te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Je leest meer over de koppeling in de volgende artikelen: